tag:blogger.com,1999:blog-28941232.post9015684671786052852..comments2024-02-04T02:37:50.183+01:00Comments on Hjorth Larsen: : Birkesaft 2Karsten Hjorth Larsenhttp://www.blogger.com/profile/13128888711407459472noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-28941232.post-26194851567108994782015-02-01T18:15:47.561+01:002015-02-01T18:15:47.561+01:00Nu har birkebjæske snart 3 år på bagen. Den er ble...Nu har birkebjæske snart 3 år på bagen. Den er blevet lysere og har dannet mørkt bundfald. Jeg tyndede den 1 gang. Nu er der sket et lille under, for smagen er åbnet op. Den slutter med stærk lakrids og begynder med noget chokolade. Den er blevet en lille smule sød og har faktisk en hel del sydamerikansk mørk rom over sig. Virkelig god, lød det rundt om frokostbordet.Karsten Hjorth Larsenhttps://www.blogger.com/profile/13128888711407459472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28941232.post-60821835805717133142013-02-12T00:06:16.493+01:002013-02-12T00:06:16.493+01:00Hej Jesper. Tjo.. Det bedste er farven; mørkbrun o...Hej Jesper. Tjo.. Det bedste er farven; mørkbrun og flot, og så smager det af karamel i eftersmagen især. Det dårlige er, at den kun smager af karamel. Jeg kogte nok siruppen en anelse for meget ind, så den karameliserede. I år vil jeg prøve med en større dosis sirup, og uden den brunes. Men ellers noterer jeg, at jeg har opfundet en naturlig farve til spiritus, der kan farve til selv den mørkeste whisky-farve, men uden rigtig at gøre drikken til rigtig bjæsk. Der skal mere krydderi på. Kh. Hjorth Karsten Hjorth Larsenhttps://www.blogger.com/profile/13128888711407459472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28941232.post-69833660094220015442013-02-10T17:24:49.682+01:002013-02-10T17:24:49.682+01:00Hvordan er det gået med brændevinen. Tappesæsonen ...Hvordan er det gået med brændevinen. Tappesæsonen er jo ved at nærme sig, hvis der skal ekseperimenteres med det i år - og det kunne jeg godt tænke mig.<br /><br />mvh<br />JesperJesper Hansenhttps://www.blogger.com/profile/17132442829145405925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28941232.post-43335438205233387422012-03-28T21:03:50.028+02:002012-03-28T21:03:50.028+02:00Den brændevin glæder jeg mig til at høre mere om.....Den brændevin glæder jeg mig til at høre mere om...<br />mvh<br />JesperJesper Hansenhttps://www.blogger.com/profile/17132442829145405925noreply@blogger.com